Hogyan működik a Bonusway?

A Bonusway.hu egy teljesen ingyenes szolgáltatás, ami abban segít, hogy az online vásárlásaid után némi pénzt visszaszerezz. Csak annyit kell tenned, hogy regisztrálsz nálunk és a Bonusway oldalán keresztül látogatsz el az online boltokhoz.

Minden vásárlás után egy bizonyos százalékos, vagy fix bónuszt juttatunk vissza a regisztrált felhasználó számlájára. Minden boltnak saját bónusz szintje van, amit az üzlet honlapján lehet megtekinteni.

Amint a bónuszaid összege elérte a 3000 Forintot, a pénzt visszautalhatod a megadott bankszámládra vagy PayPaledre. Minden alkalommal, amikor a visszautalási limitet meghaladta a bónuszaid összege ezt megismételheted.

FONTOS: Miután a bónuszod regisztrálva lett a felhasználói profilod alatt, akár 2 hónapba is telhet amíg az összeg a bankszámládra visszautalhatóvá válik. Ennyi időt igényel, hogy a vásárlásod után érkező jutalék keresztülmenjen minden pénzügyi folyamaton, és hogy megérkezzen hozzánk a boltoktól.

Honnan jönnek a bónuszok?

A legegyszerűbb válasz az, hogy saját magadtól érkezik. Amikor egy online boltot meglátogatsz a mi szolgáltatásunkon keresztül, akkor a bolt Bonusway felhasználóként azonosít be és egy eladás utáni jutalékot fizet ki nekünk. Ezt a jutalékot mi megosztjuk veled, így a pénzed egy része visszajut hozzád. A szolgáltatásunk úgy működik mint a kézzel fogható hűség kártyák, csak ezúttal online.

A bónuszok, amelyeket a Bonuswayen keresztül kapsz, nem csupán limitált felhasználású pontok. Mi a bónuszokat igazi pénzben fizetjük ki a bankszámládra, így később arra használod fel, amire akarod. Az oldalunkon körülbelül 200 helyi és nemzetközi boltot találhatsz, ahol ruhát és cipőt, könyvet és játékot vehetsz, ételt rendelhetsz, vagy szállást és utazást foglalhatsz.

Ez miben is kedvez a boltoknak? A boltokhoz eljuttatjuk a vásárlókat és a bolt ezért jutalékot fizet nekünk. A jutalék egy részét pedig mi megosztjuk a vásárlóval, ez a bónusz. A visszatérítési rendszer három szinten zajlik le:

1. A vásárló (a bónusz szolgáltatás felhasználója) kifizeti a megvásárolt termék árát az online boltban.
2. Az online bolt elutalja a a vásárlás utáni jutalékot a Bonuswaynek
3. A Bonusway megosztozik a jutalékon a vásárlóval.

Kérünk kövesd figyelemmel a különleges feltételeinket, amikor a szolgáltatásainkat igénybe veszed. Segítőkész tippeket osztunk meg, amelyek azt szolgálják, hogy minden esetben megkapd a bónuszaidat a vásárlások után.

Ha egy online bolt képviseletében jársz itt és csatlakozni szeretnél hozzánk, akkor kérjük a boltoknak szánt oldalt is látogasd meg.